Connect with us

Hír

Szombaton indul a Dwayne Johnson vezette XFL 3.0

Az NFL-szezon véget ért, de a sportág szerelmeseinek nem kell sokat várniuk, hogy ismét focit nézhessenek. Most szombaton indul ugyanis az XFL immár harmadik verziója. A ligát Dwayne “The Rock” Johnson és befektető társai vásárolták fel a csődeljárás alól és élesztették újjá, miután először a 2001-es indulása után nem sokkal, majd legutóbb a Covid alatt bukott meg a projekt. Talán most Johnson vezetésével és marketingjével tovább életben tud maradni a dolog.

A ligát nyolc franchise alkotja. Három csapat teljes egészében megmarad a 2020-as verzióból: a Houston Roughnecks, a DC Defenders és a St. Louis Battlehawks. A Renegades elhagyja a Dallas városnevet és a külvárosi Arlingtonba költözik (ahol az XFL főhadiszállása is van). A Seattle Dragons mostantól Seattle Sea Dragons néven fut tovább. A Vipers Tampából Vegasba költözik, a Guardians pedig New Yorkból Orlandóba. Egy teljesen új csapat lesz, ez pedig a San Antonio Brahmas, aminek egyébként a Steelers korábbi elkapója, Hines Ward lesz a főedzője.

Lesznek ismerős arcok is a játékosok közt, hiszen játszik majd többek közt a korábbi Browns elkapó Josh Gordon, a Falcons korábbi első körös pass rushere Vic Beasley (aki vezette is egyszer az NFL-t sackekben), a korábbi Steelers elkapó Martavis Bryant, a korábbi Broncos irányító Payton Lynch, a korábbi Bengals irányító AJ McCarron.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!