Connect with us

Hír

A Jets nagyon nem akarja, de készül a Hard Knocksra

Egy hónap múlva kezdődnek az edzőtáborok, de még mindig nem tudjuk, ki szerepel majd a Hard Knocks sorozatban. A lehetőségeket figyelembe véve a Jets tűnik az egyértelmű választásnak, és ugyan a csapatnál nagyon nem akarnak szerepelni a műsorban, mégis készülnek erre a lehetőségre – írja a PFT.

A kritériumok alapján idén csak a Jetset, a Saintst, a Bearst és a Commanderst kötelezheti a liga a szereplésre. A pár éve kialakított szabály szerint mentesül a szereplés alól (hacsak nem jelentkezik önként) az, amelyik csapat új főedzőt nevezett ki idén, vagy az utóbbi két évben rájátszásba jutott, vagy az utóbbi 10 évben szerepelt már az HBO műsorában.

A Jets, a Saints és a Bears már kijelentette, hogy nem szeretne részt venni, a Commandersnek pedig ugyan nincs ellenére, de a tulajdonosváltás miatt a liga kivárna, és ha valahol, akkor inkább a szezon közbeni sorozatban szerepelhetnének a fővárosiak.

A liga próbált önként jelentkezőt keresni a többi 28 csapat közt, azonban csak visszautasításokkal találkozott. A Jets nem utasíthatja vissza a részvételt, de azért az NFL általánosságban szeretne olyan franchise-t választani, amelynek nincs nagyon ellenére a szereplés. Idén úgy tűnik ez nem jön össze és a Jetsnek kell részt vennie a sorozatban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!