Connect with us

Hír

A 49ers jót beszélgetett Brandon Aiyukkal és nem akarja elcserélni az elkapót

Az új szerződésre vágyó Brandon Aiyuk találkozót kért a 49ers vezetőitől, amit a menedzsment hétfőn teljesített is. Hosszabbítás viszont nem lett a megbeszélésből, de a hangulat legalább jó volt, állítja Tom Pelissero.

“Ez egy jó találkozó volt. A 49ers egyértelműen azzal számol, hogy Aiyuk a csapat tagja lesz 2024-ben, de hosszabbításról egyelőre nincs szó. A felek most pihenni fognak, kiélvezik a július negyedikét, majd később visszatérnek a kérdéshez. Bőven van még idő arra, hogy az elkapót hosszú távon magához láncolja a 49ers”

– mondta Pelissero az NBCSportsnak.

Aiyuk korábban kihagyta a csapat összes önkéntes holtszezon programját, illetve a kötelező minitábort is, amiért már pénzbüntetés járt. A 49ers viszont ennek ellenére sem enyhült meg és a legjobb ajánlata a riportok szerint mindössze évi 26 millió dollár körül mozog, miközben Aiyuk legalább 28-30 millió dollárt szeretne.

Ha nem sikerül megegyezni, akkor a tavaly 75 elkapásból 1342 yardot szerző elkapó mindössze 14,1 millió dollárt keres majd idén az ötödik éves opciójával.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x