Connect with us

Hír

A szerződés hosszán nem tud megegyezni a Browns és Amari Cooper

A Browns és Amari Cooper szeretne összehozni egy szerződéshosszabbítást, azonban erre egyelőre nem került sor, ezért az elkapó ki is hagyta a kötelező minitábort. A theobr.com információi szerint nem az összegen megy a huzavona, hanem a szerződés hosszán. A Browns ugyanis szívesen adna fizetésemelést Coopernek az idei szezonra, azonban hosszabb távra nem szeretne elköteleződni a 30. életévét tegnap betöltő támadó mellett.

Cooper a szerződése utolsó évébe lépett és $20 milliós alapfizetése van, ami egyébként nem mondható rossznak a szemszögéből. Viszont karrierje legjobb szezonját hozta tavaly az 1250 elkapott yardjával, és egyértelmű fokális pontja a passzjátéknak, szóval nem véletlen szeretne hosszabbítást is a fizetésemelés mellé. Ugyanakkor a Brownsnál tudják, hogy az elkapók 30 éves koruk felett gyakran visszaesnek, és ezt nem akarják egyelőre megkockáztatni Cooper esetében. Állítólag a plusz egy évre még hajlandóak lehetnek, de leginkább garantált tartalmak nélkül, a támadó viszont plusz két évet szeretne garantálni magának – ez már kevésbé tűnik olyan követelésnek, amit valószínűleg teljesít a csapat.

A Browns idén megszerezte Jerry Jeudyt második számú elkapónak, illetve az ötödik körben draftolta Jamari Thrash-t, de az utóbbi években is költöttek közepes cetliket a WR-sorra: Elijah Moore-ért cseréltek, illetve draftolták David Bellt és Cedric Tillmant, akik egyelőre nem igazán váltak be.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x