Connect with us

Hír

Tee Higgins aláírta a franchise taget

Kissé meglepő lépésre szánta el magát Tee Higgins, ugyanis aláírta a franchise taget – írja Adam Schefter. Ez azt jelenti, hogy most már biztosan megkapja az idei évre a $21,8 millió dollárját (ha nem írta volna alá, még visszavonhatta volna a Bengals, még ha erre nem is volt sok esély), ellenben mostantól meg kell jelennie minden kötelező edzésen, különben pénzbírságra számíthat.

A Bengals holtszezon-programja már véget ért, így Higginsnek legközelebb az edzőtáborban van jelenése, és így nyilván ott is lesz. Ha így tervezte, akkor persze érdemes volt most aláírnia, de kissé meglepő, hogy nem ment bele egy komolyabb holdoutba, hogy az edzőtábort is kihagyja és csak az alapszakasz kezdete előtt ír alá. Ezzel gyakorlatilag beletörődött a sorsába és nem próbál tovább küzdeni egy hosszabbításért vagy egy cseréért. Ennek persze előnye, hogy biztosan jó formában érkezhet majd a szezonra (hacsak meg nem sérül ugyebár, ami mindenképp kockázat) és így legjobb eséllyel nyújt majd kiváló teljesítményt, ami növelheti a jövőre kapott szerződésének összegét.

A szabályok értelmében július 15-ig még megállapodhatnak a felek egy hosszú távú szerződésről, de erre minimális esély van a Bengals eddigi hozzáállása (és múltja) alapján.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x