Connect with us

Hír

A Jets egyelőre nem akar hosszabbítani az új pass rusherével

Pár hete arról szóltak a hírek, hogy a pass rusher Haason Reddick holdoutba kezdhet, ha nem kap új szerződést a Jetstől. Ennek most jelentősen megnőtt az esélye, ugyanis a TheAthletic információi szerint nagyon valószínűtlen, hogy a csapat hosszabbítana a védővel az edzőtábor előtt.

A Jets még márciusban szerezte meg Reddicket az Eaglestől egy 2026-os harmadik körös pickért cserébe. Az ellenérték ráadásul második körössé válhat, amennyiben a pass rusher idén a snapek legalább 67,5 százalékán a pályán lesz és minimum 10 sacket szerez.

Elég nagy ellenérték ez egy olyan játékosért, akinek a szerződése már csak egy évig szól, így Reddick joggal érezheti úgy, hogy most jó esélye van egy vaskos új szerződésre. Pláne úgy, hogy még soha nem hagyott ki mérkőzést karrierje során, illetve az elmúlt négy évben 50,5 sacket szerzett három különböző csapatban.

A piacon ilyen teljesítménnyel 22-24+ millió dollárt is könnyen kaphatna (ha nem többet), de nem úgy tűnik, hogy a Jets ezt hajlandó lenne megadni neki.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kopi3.14
1 day ago

Nem lehet, hogy a Jets mérlegel, lesz SB run vagy nem lesz SB run mentén?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x