Connect with us

Minden ami NFL

Edzőtábori csaták – AFC East 2024

A hetekben mindenhol megkezdődtek edzőtáborok, és mindenhol küzdenek a játékosok a keretben maradásért vagy épp a kezdő pozíció kiharcolásáért. Előbbire rengeteg párharcot lehetne felhozni, most viszont inkább az utóbbival foglalkozunk, és megnézzük minden AFC Eastben található csapatnál, hogy melyek a legfontosabb és/vagy legérdekesebb edzőtábori csaták!

Buffalo Bills

Elkapók: Stefon Diggs távozásával egyrészt nincs elsőszámú elkapó a csapatban, másrészt igazán olyan játékos sem, aki a szélen tudna teljesíteni. Ellenben slot elkapóból nincs hiány és ha ehhez hozzávesszük azt is, hogy a Bills sok két tight endes felállást fog alkalmazni, akkor nagyon nehéz megjósolni, hogy kik lehetnek majd fenn legtöbbet a pályán. Nem is lehet igazán leszűkíteni, hogy kik lesznek a kezdők, mert bár a második körös Keon Coleman talán adja magát és a tavalyi év második felében egyre nagyobb szerepet kapó Khalil Shakir is, de nekik sincs kőbe vésve a kezdő helyük.

Aki biztos hogy bele fog szólni a snapek elosztásába az Curtis Samuel, mert neki tapasztalata is van és egy jó kezű játékosról van szó. Szintén van esélye Marques Valdes-Scantlingnek is, mert ő ha nem is a legjobb név, de legalább a szélen, valamint mély célpontként bevethető, sokat látott játékos. Én valószínűsítem, hogy ez a négy név lesz majd fenn legtöbbet a pályán. Aki még mögöttük alkalmanként szerepet kaphat az Mack Hollins, mert neki legalább a termete megvan, de vele már nem kezdőként számolnék.

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x