Connect with us

Hír

Hosszabbított rúgójával a Browns

Dustin Hopkinst karrierje során kivágta már a Bills, a Saints és a Washington is, majd a Chargersnél is alulmaradt és tavaly elcserélték a Brownshoz. Most pedig a liga ötödik legjobban fizetett rúgója lett, miután a clevelandiek adtak neki egy három éves $15,9 milliós hosszabbítást, amiből $8,362 millió garantált – írja Adam Schefter. Az 5,3 milliós éves átlagánál csak Justin Tucker, Jake Elliott, Matt Gay és Graham Gano keres többet.

A 33 éves rúgót tavaly egy 7. körös pickért szerezték meg a Chargerstől, és kiszorította a másodéves negyedik körös Cade Yorkot a csapatból. Tavaly 36-ból 33 mezőnygólt értékesített, illetve 26-ból 24 extra pontot. A sikeres mezőnygólok számában franchise rekordot állított fel, illetve megtette ugyanezt a nyolc darab 50+ yardos sikeres rúgásával is. Sőt, a franchise történetében ő szerezte egy szezonon belül a második legtöbb pontot 123-mal (az első helyen a legendás futó Jim Brown áll 126-tal).

Ha a rúgók történetét vesszük figyelembe, akkor megbánhatja ezt még a Browns, ugyanis elég ritka, hogy egy kicker egy hosszabb relatív gyenge karrier után hirtelen hosszabb távon jó lesz. Ilyen kiugró szezonok sok mindenkiben benne vannak, de nagyon kevesen tudják hosszabb távon fenntartani a jó teljesítményt.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
2024-07-16 09:03

3 év kb 16M amiből 8M garantált. Ha ezt “megbánja” Browns akkor a másik szerződés miatt feloszlik a csapat és behintik sóval egész Clevelandet? (erre gondolok: 5Y 230M/230M)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x