Connect with us

Hír

Joe Brady: Josh Allen elképesztő, de nem kell minden játéknál hősnek lennie

A Bills offense a tavalyi szezon első felében minden releváns mutatóban top 5 közeli szinten teljesített, de a sok turnover gyakran a csapat vesztét okozta. Ezt követően lett támadókoordinátornak kinevezve Joe Brady, akivel drasztikusan csökkentek az eladott labdák, és nem véletlenül.

“Josh egy nagyszerű irányító, ez nem is kérdés. Amikor látod a felvételeit, akkor csak ámulsz, hogy mégis milyen hihetetlen játékokra képes. Ugyanakkor fontos, hogy nem kell mindig hősnek lennie. Meg kell értenie, hogy hiába képes olyan dolgokra, amire senki a világon, azt nem kell minden egyes playben demonstrálni”

– mondta Brady (via PFT).

Josh Allen az első 10 fordulóban 11-szer adta el a labdát a levegőben, illetve volt négy fumble-je. Brady-vel a fedélzeten viszont csak hét INT-t dobott kilenc meccsen (a rájátszással együtt), ráadásul úgy, hogy többek között kétszer játszott a Chiefs ellen, de volt meccse a Jets, a Cowboys, a Dolphins, a Steelers és az Eagles ellen is. És bár összességében az offense hatékonysága csökkent ez idő alatt, de a kevesebb turnovernek is köszönhetően mégis sikerült egy 5-5-ös kezdés után 10-6-os mérleggel megnyerni a csoportot és csak egy hajszállal kikapni a későbbi bajnok Chiefstől.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ThySoul
ThySoul
2024-07-16 18:23

Mondjuk évek óta pont azt látjuk hogy ha nem hősködik cseszheti a Bills mert máshogy (általában) nem tudnak nyerni

bjeela
bjeela
2024-07-16 22:20

Nicsak, itt egy újabb bizonyíték arra, hogy mitől lesz egy kiemelkedő képességű QB sikeres QB, akinek ettől a megítélése egészen más szintre emelkedik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x