Connect with us

Hír

KJ Osborn lehet a Patriots első számú elkapója?

A Patriots WR-szobája az egyik, ha nem a legrosszabb egységnek tűnik az egész ligában. Természetesen a második kör elején draftolt Ja’Lynn Polktól sokat remélnek a szurkolók, de egyrészt az újoncok beválása optimistán nézve közel van a 50-50-hez, másrészt rajta kívül nehéz belelkesedni.

Jól mutatja ezt Mike Reiss beszámolója, ahol azt írta, hogy a Vikingstól igazolt KJ Osborn tűnik jelenleg (tegyük hozzá, hogy a felkészülés korai szakaszában) az egység vezérének, legjobbjának. Ennek egyik bizonyítéka, hogy ő csinálja meg elsőként a gyakorlatokat.

Osborn az utóbbi három évben átlag 615 elkapott yardot termelt a Vikingsban, ami nem épp első számú elkapó statisztika. Nem véletlen draftolták elé Jordan Addisont, illetve szerezték meg a tight end TJ Hockensont is, így jó esetben is negyedik számú célpont volt csak a csapatnál. New Englandben ennyi tehetség mondjuk biztos nem lesz előtte, de ezzel együtt kissé meglepő, hogy kezdőként számolhatnak vele.

Polk minden bizonnyal kezdő lesz, illetve a tavalyi hatodik körös DeMario Douglastől is sokat várnak a csapatnál / a szurkolók, de ott van még veteránnak JuJu Smith-Schuster és Kendrick Bourne (utóbbi sérülésből lábadozik), illetve a fiatalok közül a tavalyi hatodik körös Kayshon Boutte, a 2022-es második körös Tyquan Thornton és a negyedik körös újonc Javon Baker. Kíváncsian várjuk, hogyan alakul a WR-verseny az edzőtáborban.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
1 day ago

Osborn simán viszi az egyik kezdő posztot ebből a keretből. :)
Nagyon jó képzést kapott a vikingeknél. Nem egy elit játékos, de itt senki sem az. Egy korrekt iparos. A patriótáknál még ilyen sem volt évek óta.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x