Connect with us

Hír

Matt Stafford és Amari Cooper is kapott egy kis fizetésemelést

Van, amikor békésen sikerül megoldani a szerződéses konfliktusokat. Ilyenre példa Matt Stafford és a Rams, valamint Amari Cooper és a Browns esete tegnapról.

Cooper elégedetlen volt a szerződésével, aminek utolsó évébe lépett, így holdouttal is fenyegetett, de végül sikerült kompromisszumos megoldást találni, habár elég egyértelműen a csapat nyert ezzel a dologgal. Annyi történt ugyanis, hogy a Browns garantálta Cooper idei $20 milliós szerződését, és erre rácsapott még $5 millió ösztönzőt. Előbbi semmibe sem került a csapatnak, semmi kockázatot nem vállaltak vele, hiszen nyilvánvalóan nem akarták kivágni, szóval gyakorlatilag így is, úgy is megkapta volna ezt a pénzt az elkapó. Az $5 millió ösztönző az, amivel gazdagabb lehet a 30 éves WR, de ezek feltételei egyelőre nem ismertek. Jó eséllyel a tavalyi 1250 yardos idényénél – ami karrierje legjobbja volt – többet kellene ehhez felmutatnia Coopernek.

Stafford is elégedetlen volt a szerződésével, amit most átalakított kicsit a Rams, így az irányító meg is jelent az edzőtáborban. Ugyanazt csinálták egyébként vele, mint két éve Aaron Donalddal, azaz a szerződés későbbi éveiből hoztak előre pénzeket. Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mennyit mozgattak át. Stafford idei $31 milliós fizetése teljesen garantált volt, de a következő két évben már nem volt garantált tartalom a kontraktusban (ott is 32-, illetve 31 milliót keresett volna). A Ramsnek tehát kicsit többe került ez a lépés, mint a Brownsnak Cooper, de Stafford egyértelműen alul volt fizetve, és biztos nem esett nehezükre pár millióval megtoldani az idei gázsiját.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x