Connect with us

Hír

Tristan Wirfs hold-inel, míg nem kap új szerződést

Korábban írtunk róla, hogy Tristan Wirfs ott a Bucs edzésein és nem fog holdoutolni. Mint kiderült, ez csak technikailag igaz, ugyanis a kiváló offensive tackle bár ott van a csapattal, de nem edz (hold-in) addig, amíg nem kap egy új szerződést.

Ez még önmagában nem is annyira érdekes, az ellenben már igen, hogy hiteles, egymástól független források teljesen mást állítanak a helyzetről. Egyes insiderek infói szerint a felek közel vannak egy rekordszerződéshez, mások szerint viszont szakadék tátong az álláspontok között.

A 2020-as drafton 1/13-ra kiválasztott játékos már újoncként a liga egyik legjobb jobb oldali tackle-je lett, a lehetséges 67 meccsből 63-on ott volt a pályán kezdőként és folyamatosan nagyon magas szinten játszik. Tavaly ráadásul átmozgattak a támadófal bal oldalára, ami csak tovább növeli az értékét. Az ötödik éves opciója ugyan 18,2 millió dollárt fizet neki idén teljesen garantáltan, de ez az összeg jócskán elmarad a left tackle valós értékénél, a piacon akár évi 25-28+ milliót is kaphatna.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x