Connect with us

Hír

Veterán safetyt igazolt a Ravens

A Ravensé talán a liga legjobb safety-párosa Kyle Hamiltonnal és Marcus Williamsszel, de ez nem akadályozta meg őket abban, hogy még egy nagy nevet igazoljanak a posztra. Adam Schefter számolt be arról, hogy a korábbi Bears-védő Eddie Jackson Baltimore-ban kötött ki egy egyéves szerződéssel.

A jelenleg 30 éves safetyt még 2017-ben a negyedik körben választotta ki a Bears, ahol az egész eddigi karrierjét töltötte – öt éven át együtt játszott régi-új csapattársával, a linebacker Roquan Smith-szel –, másodévesen All-Pro lett, illetve kétszer Pro Bowlernek választották. Összesen 100 meccsen lépett pályára kezdőként, 15 interception, 44 leütött passz és 10 kierőszakolt fumble került a neve mellé, illetve hat touchdownt is elért. Az utóbbi két évben lábfej-sérüléssel küzdött, de 24 meccsen azért így is pályára lépett. Idén pénzügyi okokból menesztették Chicagóból.

Érkezésével a Ravensnél nyugodtabbak lehetnek a posztot illetően, hiszen így nem kell a draftolatlan Ar’Darius Washingtonnak játszania, illetve a szupersztár Kyle Hamiltont lehet mozgatni a formációban és játszhat közelebb a line of scrimmage-hez egy nickel szerepkörben, ami talán a legjobban áll neki – ha nem lett volna Jackson, akkor valószínűleg többet kellett volna Hamiltonnak hátra húzódnia.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x