Connect with us

Érdekességek

A Commanders tavalyi draftjának 70 százaléka már most a kukában landolt

Időnként vannak nagyon félresikerült draft classok. Úgy néz ki ilyen volt a Commanders tavalyija is, és ezt már ők is beismerik. Ugyanis hét játékost választottak ki a 2023-as börzén, ebből ötöt már most, másodévük kezdete előtt kivágtak, ami szinte példa nélkülinek számít.

Az első körben a cornerback Emmanuel Forbes érkezett, aki nagyon gyenge újonc éven van túl és nem számít kezdőnek jelenleg. De ő legalább még a rosteren van. Ahogy a második körös Quan Martin is, aki csak a szezon utolsó harmadában számított kezdőnek tavaly, nem is játszott valami jól, de úgy tűnik neki azért lehet szerepe safetyként, talán kezdő is lesz. Utánuk viszont konkrétan senki nem maradt az idei 53 fős keretben.

A harmadik körös center Ricky Stromberget még viszonylag bírtuk is prospectként, de láthatóan nagyon nem vált be és nem véletlen hozták elé Tyler Biadaszt idén. A kivágása ettől még meglepő, de úgy tűnik ennyire rossz volt a színfalak mögött. A negyedik körben a tackle Braden Daniels, az ötödikben a pass rusher KJ Henry, a hatodikban a futó Chris Rodriguez, a hetedikben a defensive end Andre Jones érkezett, de mindegyiküket kivágták már.

Így azért nehéz jó csapatot építeni. De talán majd az új vezetőségnek sikerül.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AntalKovacs21
AntalKovacs21
2024-08-28 10:17

A 2023-as draft óta:

  • új tulajdonos
  • új GM
  • új HC
  • új OC
  • új DC
  • meg sok más új

került a csapathoz.

Valószínűleg ők nem ezeket a játékosokat húzták volna 23-ban. Meg ilyenkor amúgy is várható egy nagytakarítás és rebuild. Csak hogy legyen picit kontextusba helyezve…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x