Connect with us

Hír

A Cowboys nem látja a franchise irányítót Dak Prescottban?

Egyáltalán nem haladnak a tárgyalások Dak Prescott és a Cowboys között, ráadásul most már az irányító is egyre gyakrabban beszél arról, hogy elképzelhető jövőre egy csapatváltás. A PFT információi szerint az egyik fő ellentét a felek között az, hogy a csapat szeretne egy korai kilépési lehetőséget, míg Prescott érthetően hosszabb távon akarja bebiztosítani magát.

A gyengébb képességű, de még átlagon felüli irányítók esetében (mint Derek Carr vagy Geno Smith) általában már egy, de maximum két év után ki lehet lépni a szerződésből, míg a fiatal tehetségek vagy már bizonyított sztárok mellett 3-5 évre is elkötelezhetik magukat a csapatok. Azt nem tudni, hogy a Cowboys pontosan milyen konstrukcióban gondolkozik (feltehetően maximum 2-3 évre köteleződne el az idei szezonnal együtt), de a piacot elnézve Prescott feltehetően legalább négy évnyi garanciát szeretne (ennyi évnyi fizetését garantálták Jordan Love-nak, míg Jalen Hurts, Joe Burrow, Trevor Lawrence és Justin Herbert effektíve öt évre van bebiztosítva).

A jobb lapok egyébként az irányító kezében vannak. Még mindig csak 31 éves, jövőre nem lehet rá franchise taget tenni, így ha a Cowboys most nem ad neki egy kellően jó ajánlatot, jövőre kis túlzással bármit elkérhet majd a piacon. Könnyen lehet egyébként, hogy emiatt ő sem siet aláírni, hiszen tudja, jövőre bármit elkérhet bárkitől.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2024-08-04 11:49

“…jövőre bármit elkérhet bárkitől.”

Valóban. Csak megkapni nem fogja…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x