Connect with us

Hír

A Lionshöz igazol Tim Patrick

A Broncos nem tudta elcserélni, így végül kivágta az elkapó Tim Patricket (és a futó Samaje Perine-t is). A veterán támadó nem sokáig maradt csapat nélkül, ugyanis a Lions már le is igazolta a gyakorlócsapatába – írja Adam Schefter.

Gondolhatnánk, hogy a gyakorlócsapatos igazolás nem jelent sokat, azonban ez az új sztenderd a ligában, ide hozzák az év közben igazolt játékosokat, hogy egyelőre ne kelljen senkit kivágniuk. Lesz pár hetük, amikor Patricket felhozhatják az aktív meccsnapi keretbe, elég csak utána dönteniük, hogy feltegyék-e az 53 fős keretbe. Így jobban tudnak játszani a jelenlegi roster helyekkel a csapatok.

Patrick egyébként hasznos eleme lehet a Lionsnek, az offense legnagyobb hiányposztja épp egy nagyobb darab szélső elkapó volt, amit stílusra hozni fog a Broncostól távozó veterán. Tavaly Josh Reynolds volt ebben a szerepben és sok first downt szerzett a csapatnak, amikor levették a legjobb fegyvereit a Lionsnek, most is ez lehet a cél az új szerzeménnyel.

Patrick ugye az utóbbi két évet kihagyta sérülés miatt, de az előszezonban jól mutatott, így lehet hozzáadott értéke a Super Bowlért hajtó csapathoz.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x