Connect with us

Hír

Az új szabályok értelmében akár 2026-ban Hall of Famer lehet Bill Belichick

A Pro Football Hall of Fame érdekes bejelentést tett pénteken, ugyanis változtattak a bekerülési szabályaikon. A legfontosabb az, hogy az edzőknek már nem kell öt évet várniuk, hogy jogosultak legyenek, elég mindössze egy kihagyott idény is. Ez azt jelenti, hogy akár már 2026-ban is választhatják Bill Belichicket vagy Pete Carrollt a halhatatlanok közé.

Azért nem 2025-ben, mert oda a beválasztási folyamat már elindult, tehát Belichick (és Carroll) ebbe már nem kerülhet be. Azonban 2026-ban már akár igen, míg az eddigi szabályok értelmében csak 2029-ben választhatták volna be a Hall of Fame-be. A szabályok egyébként azt is kimondják, hogy évente csak egy edzőt lehet majd beválasztani, de nyilván amikor Belichick jogosult lesz, akkor nem kérdés, hogy őt fogják beiktatni. Ha ő még újra edzősködni fog, akkor pedig Pete Carroll lehet a következő a sorban.

Az az érdekes helyzet is előfordulhat, hogy egyiküket 2026-ban beiktatják a Hall of Fame-be, majd utána állást kapnak valahol. Eddig a történelem során két edző volt, aki Hall of Famerként visszatért az oldalvonalak mellé, Joe Gibbs és Paul Brown.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x