Connect with us

Hír

Egyre valószínűtlenebb, hogy Dak Prescott még idén új szerződést kap a Cowboystól

Dak Prescott a liga egyik top 10-es irányítója, aki ráadásul még csak 31 éves, így elvileg fel sem kellene merülnie annak, hogy távozhat a Cowboystól. A csapat viszont még mindig nem hosszabbított vele és Jerry Jones szavai alapján idén ez jó eséllyel már nem fog megtörténni.

“Folyamatosan egyeztetünk. Ugyanakkor meg kell érteni, hogy már gyakorlatilag tart a szezon – zajlanak az edzések, stb. Ilyenkor már nem akarod megzavarni a felkészülést, és tízből kilenc esetben a már meglévő szerződésekkel kell dolgoznod”

– mondta a Cowboys tulajdonosa (via PFT).

Sok csapat van, ahol az alapszakasz kezdete után már nem foglalkoznak a szerződésekkel, bár ahogy mindig, ezeknél a gárdáknál is vannak kivételek. A Cowboys egyébként hagyományosan nem tartozik közéjük, és különben is, egy irányító megtartása mindennél fontosabb. Pláne úgy, hogy Prescottra nem lehet franchise taget tenni, így ha nem kap még idén szerződést, úgy jövőre egész biztosan tesztelni fogja a piacot, ahol könnyen 60 millió dolláros szerződést kaphat.

Továbbá érdemes megjegyezni, hogy nem csak a QB, de az elit elkapó CeeDee Lamb is új szerződést akar, illetve ott van még a pass rusher Micah Parsons is. Jones szavainak alighanem ők sem örülnek.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Csakeztne
Csakeztne
2024-08-24 15:33

Áll in, rebetli. Egyébként Dak szerintem egy Cousinshoz hasonló csapda irányító, sok mindenre jó, nehéz pótolni, de SB garantáltan nem lesz vele.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Csakeztne
2024-08-24 15:56

Szégyeld magadata a hasonlatodért! :)
Cousins hozza magát a PO-ban is (már amikor egyáltalán bejut oda :D). Ellentétben Dakkal, aki folyton összezuhan a rájátszásmeccsekre. Másként szólva, ha teszel Kirk köré egy csapatot (például amilyen Dallasban van), akkor ő elvisz téged az SB-be. Prescott erre (is) képtelen.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x