Connect with us

Hír

Eltiltást kapott Michael Thomas

Az NFL egy mérkőzésre eltiltotta az elkapó Michael Thomast a viselkedési szabályzat megszegéséért. A szabadügynök támadó iránt eddig nem volt túl nagy érdeklődés, így olyan sokat nem veszített a büntetéssel.

Thomas még tavaly került bajba, amikor összebalhézott egy vállalkozóval, aki ott parkolt a háza környékén. Az elkapó egy téglát dobott az illető autójának, majd meg is lökte a férfit, és amikor az elkezdte videózni a történteket, akkor a telefont is kiütötte a kezéből, majd megpróbálta kitörölni a felvételt.

Szomorú folytatása ez Thomas történetének, aki a pályafutása egy pontján jó úton haladt a Hall of Famerség felé. A 2016-ban második körös elkapó karrierje első négy évében kétszer lett első csapatos All-Pro és háromszor Pro Bowler, kétszer vezette a ligát elkapásokban (a 149 elkapása egy szezonon belül máig rekord), egyszer pedig yardokban, sőt 2019-ben még az év támadójának is megválasztották. Aztán 2020-ban megsérült és a következő négy évben csak 20 meccsen tudott pályára lépni.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x