Connect with us

Hír

Eltiltották a Rams kezdő tackle-jét és a Cardinals kezdő elkapóját

Eltiltós kedvében volt az NFL tegnap, ugyanis több játékost is elmeszeltek pályán kívüli ügyek miatt. Nincs viszont köztük a Chiefs elkapó Rashee Rice, akinek nem zárult le még a jogi folyamata, ezért egyelőre kivár a liga a büntetéssel.

Eltiltották viszont öt meccsre a Cardinals elkapóját, Zay Jonest, aki a vádak szerint bántalmazta a gyermeke anyját. Tavaly novemberben tartóztatták le, de végül nem indult ellene büntetőeljárás. Ettől még az NFL-nek jogában áll eltiltani a saját nyomozása alapján, amit meg is tettek. A Jaguarstól szerződtetett játékos kezdő is lehetett volna Arizonában, így viszont Marvin Harrison mellett Michael Wilson és Greg Dortch fog a legtöbbet játszani az első öt meccsen.


Szintén eltiltották a Rams kezdő bal oldali tackle-jét, Alaric Jacksont. Neki két mérkőzést kell kiülnie, bár az okok egyelőre nem ismertek, csak annyit tudni, hogy ő is a Magatartási Szabályzat ellen vétett. A Rams támadófalára ráját a rúd, hiszen többen is sérüléssel bajlódnak a kezdőből, szóval a szezon elején lyukas lehet az egység. Jackson helyén majd Joe Noteboom fog kezdeni.


Emellett az NFL egy meccsre eltiltotta a szabadügynök cornerback JC Jacksont is, aki ellen tavaly szeptemberben gyorshajtás miatt adtak ki körözést, azonban ő később a bíróságon sem jelent meg.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x