Connect with us

Hír

Ez történt az előszezon első fordulójának második napján

Három mérkőzést rendeztek az előszezon első fordulójának második napján. Íme az eredmények, a linkre kattintva pedig egy összefoglalót nézhettek meg:

Falcons @ Dolphins 13-20

Texans @ Steelers 20-12

Eagles @ Ravens 16-13

A legkiélezettebb végjátékot utóbbi hozta, ugyanis előbb az Eagles kihagyott az utolsó percben egy mezőnygólt egyenlő állásnál, utána viszont kiharcoltak egy strip-sacket, másodjára pedig már Jake Elliott sem hibázott. Nyilván az eredmények nem igazán számítanak az előszezonban, de ez izgalmasra sikerült. A meccsen az irányítók egyébként 60 passzkísérletből 195 yardot haladtak összesen, szóval nem volt túl látványos találkozó. Az első körös Nate Wigginst (CB, Ravens) érdemes kiemelni, volt négy leütött labdája is.

A Steelersnél főleg a QB-helyzet ad beszédtémát. Sérülés miatt Russell Wilson nem lépett pályára, de lehet így is jobb helyzetbe került a versenyben, mert Justin Fields ugyan nem volt rossz, de jó sem (az 5/6, 67 yard mutató ellenére). A Texansnál egy kicsit játszottak a kezdők, Danielle Hunter szerzett egy sacket, a támadósor meg egy touchdownt a sérülésből visszatérő Tank Dellel, szóval minden rózsás Houstonban.

A Dolphinsnál az újonc futó Jaylen Wright miatt lehetett izgalomba jönni több szét megiramodás után is, a Falconsnál viszont nem nagyon ment a támadójáték a cserékkel és a harmadik csapattal, de legalább az 1/8-as Michael Penix bemutatott egy ilyen szép passzt:

 

 

 

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x