Connect with us

Hír

Ja’Marr Chase újra holdoutol?

Négy napja írtunk arról, hogy Ja’Marr Chase befejezte a holdoutot és újra edzésbe állt. Ehhez képest tegnap a riporterek utcai ruhában látták az elkapót a Bengals edzésén, és mivel az elérhető információk alapján nincs szó sérülésről, így elképzelhető, hogy ismét holdoutol az elkapó.

Chase idén jogosulttá vált arra, hogy új szerződést kössön a Bengalsszal. Meg is érdemelt volna egy vaskos szerződést tekintve, hogy három év alatt 45 meccsen lépett pályára és ezeken összesen 3717 yardot, valamint 29 TD-t szerzett (illetve hét rájátszás meccsen volt még 45 elkapásból 588 yardja és három TD-je). A Bengals viszont nem így gondolta és úgy tűnt, a csapat meg is nyeri a csatát, ami azt jelentette volna, hogy Chase idén mindössze $1,055 milliót fog keresni.

Csakhogy azóta CeeDee Lamb kapott egy évi 34 millió dolláros hosszabbítást és Chase piaci ára is nagyjából ezen a szinten mozog. A Bengalsnál optimisták, hogy a 24 éves elkapó ott lesz a pályán az első héten, de mivel Chase mindössze 64 ezer dollárt veszít minden egyes kihagyott alapszakaszmeccsel, így könnyen lehet, hogy eszkalálódni fog a helyzet.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x