Connect with us

Hír

Nagy bajban a Rams támadófala, három kezdő is hetekre kidőlt

A Rams a holtszezonban igyekezett megerősíteni a támadófalának a belsejét Jonah Jackson megszerzésével és Kevin Dotson megtartásával, így akár egy domináns OL-e is lehetne a gárdának. Persze csak akkor, ha egészségesek, ami most nagyon nem igaz. A kezdő ötösből ugyanis jelenleg hárman sem bevethetők és ez még hetekig így is marad.

A bal oldali tackle Alaric Jacksonnak bokasérülése van, a bal guard Jonah Jacksonnak a vállával adódott problémája, legújabban pedig a jobb tackle Rob Havenstein bokája sérült meg. Mindannyian “week-to-week” besorolást kaptak, tehát hetente vizsgálják felül az állapotukat. Így az edzőtábor alatt jó esély van arra, hogy ezek legalább 3-4 hetes sérülések lesznek, és könnyen lehet, hogy csak az alapszakasz kezdetére épülnek fel.

Habár Sean McVay úgy nyilatkozott, hogy “nem egész szezonos” Havenstein sérülése, ami azért ennél a prognózisnál aggasztóbb lehet. Összességében úgy nyilatkoztak a csapatnál, hogy optimisták, hogy nem nagyon kell meccseket kihagyniuk a srácoknak, de ebből azért arra következtethetünk, hogy a szezon elején nem feltétlen lesz mindegyikük bevethető.

A bal szélen vélhetően Joe Noteboom játszik majd addig is, ő a hatodik támadófalembere a csapatnak (így ő mozoghat akár a többi helyre is, ha úgy adódna a dolog). A másik két poszt már kevésbé néz ki jól, a jobb szélen a tavalyi ötödik körös Warren McClendon, guardban pedig a 2022-es harmadik körös Logan Bruss vagy a tavalyi hetedik körös KT Leveston ugorhat be.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x