Connect with us

Podcast

Triple Coverage #550 – NFC West beharangozó

Az NFC West divíziójával folytatjuk szezonfelvezető sorozatunkat. Sikerül a szinte lehetetlen és vissza tud jutni a Super Bowlba a 49ers? Az Aaron Donald nélküli védelem megtorpedózhatja a Rams playoff-álmait? A Seahawks lehet az idei meglepetés-csapat? El tud indulni a Cardinals a Lions által kikövezett úton?

Cardinals – 02:00
Rams – 17:15
49ers– 29:25
Seahawks – 44:30

Iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de a Spotifyon és a legtöbb podcast-szolgáltatónál is eléritek az adásokat! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Csakeztne
Csakeztne
2024-08-26 09:58

szerintem 49ers messze nem akkora esélyes a SB-ra, mint az általános vélekedés. A fontos meccseken azt a hatalmas Shanahan csodát nem láttuk tavaly sem. Bukkták a döntőt, a Baltimore szerintem jóval alaposabban elintézte volna őket, akár az idényben. A Lions meccs de még a Packers elleni is minimum necces volt.Így, hogy mindenki nagyjából egészséges volt. Amikor kiesett Deebo akkor jöttek a zakók is. CMC és/vagy Deeboo kiesése 50%-ot vesz le a csapatból ezen az oldalon. Pudy sem elég egy SB runhoz szerintem, a tavalyi év a csúcs volt vele, úgy érzem ennél közelebb a Lombardihoz már nem kerül. A védelem közepes, de nem lesz döntő faktor.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x