Connect with us

Hír

Tyreek Hill kihívta egy sprintversenyre az olimpiai bajnok Noah Lylest

Tyreek Hillnek meggyőződése, hogy ő a világ leggyorsabb embere, így amint lát valakit gyorsan futni, azonnal kijelenti, hogy simán lehagyná. Így volt ez a párizsi olimpián aranyérmes Noah Lyles esetében is, viszont az atléta ezt nem hagyta szó nélkül.

“Hogy hívják ezt a srácot, aki gepárdnak nevezi magát? Csak a szája jár, nincs nekem időm az ilyenekre. Ha tényleg komolyan gondolja, akkor keresse meg az ügynökömet és hozzuk össze a versenyt. Én készen állok, találkozzunk a pályán”

– mondta a többszörös világbajnok sprinter Shannon Sharpe-nak és Chad Ochocincónak.

Erre Hill az X-en kvázi hivatalosan is kihívta Lylest. Persze azért van egy csavar a dologban, ugyanis nem 100 méteren, hanem csak 50 yardon akar versenyezni. Amiben egyébként jó eséllyel nyerne is, ugyanis a legjobb sprinterek (mint akár Usain Bolt) általában a szakasz végén az igazán kiemelkedők, plusz eleve 100 méterre, és nem 45,72 méterre kondicionálják magukat.

Valahol vicces lenne, ha a nagy szájkarate úgy érne véget, hogy nem tudnak megegyezni a távon. Másrészt viszont ebből egy igazán menő show-t is lehetne csinálni, ami egyrészt mindkét sportoló pénztárcáját alaposan kitömné, másrészt a 2028-as Los Angeles-i olimpiának sem lenne rossz reklám, pláne ha valamilyen jótékonysági eseménnyel is összefűznék.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Miguel Borges
Miguel Borges
2024-08-19 12:39

Agysebészek ha összejönnek..

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x