Connect with us

Hír

Véget ért az előszezon

Három mérkőzést rendeztek vasárnap este és éjjel, amivel véget is ért az előszezon. Íme az eredmények és a linkelt összefoglalók:

Titans @ Saints 30-27

Cardinals @ Broncos 12-38

Patriots @ Commanders 10-20

Szép kis pontzuhatag volt a Saints-Titansen, ahol Will Levis is játszott a vendégeknél, így az elején ők kerültek előnybe, utána viszont a túloldalon az újonc Spencer Rattler mutatott egész jól.

A legérdekesebb momentum azonban az volt, ahogy Puka Nacua öccse, Samson majdnem touchdownig visszahordott a félidő legvégén egy kihagyott mezőnygólt.

A Broncosnál Zach Wilson játszott rengeteget, és jól is mutatott a Cardinals cseréi ellen, 250 yard fölé ment 2 TD-vel interception nélkül.

A Patriotsnál Jacoby Brissettre egy sack alkalmával ráestek, így megsérült a válla és nem is tért vissza – a találkozó után Jerod Mayo viszont úgy nyilatkozott, hogy ha kellett volna, akkor tudott volna játszani. Természetesen mindenki Drake Maye-t figyelte a szörnyű támadófal mögött, és mutatott is biztató dolgokat.

Ráadásul cipő nélkül is tud passzolni.

Most mindenki elkezdi a keretszűkítéseket, amire kedd estig van lehetőségük a csapatoknak – élő követővel jelentkezünk majd ennek kapcsán. Jövő csütörtökön pedig a Chiefs és a Ravens összecsapásával útjára indul az alapszakasz!

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x