Connect with us

Hír

A Bills hetekre, a Colts talán egész évre elvesztette kezdő cornerét

A Billsnél biztosan nem játszik a Dolphins elleni csütörtök esti rangadón az elit slot corner Taron Johnson, és valószínűleg nem ez lesz az egyetlen találkozó, amit ki kell hagynia. Ugyanis Sean McDermott főedző nem zárta ki, hogy IR-re kell tenni a védőt, amivel a szabályok értelmében minimum négy hét kihagyás várna rá. Johnson mindössze hét snapet játszott a Cardinals ellen sérülése előtt.

A 2018-as negyedik körös játékos tavaly második csapatos All-Pro lett, így értelemszerűen nagy érvágás az elvesztése – holnap éjjel egyből érezhető is lesz Tyreek Hillék ellen. A helyén talán Cam Lewis játszhat, esetleg betehetik Christian Benfordot vagy Rasul Douglast a slotba és akkor Kaiir Elam állhatna be a szélre.


Mindeközben a Colts elvesztette a legjobb szélső cornerbackjét, a tavalyi második körös JuJu Brentset egy térdsérülés miatt. A csapat már IR-re tette, szóval négy meccset minimum ki kell hagynia, de ennél jóval többel számolhatunk. Sőt, az is lehet, hogy idén már nem látjuk a pályán – erről ellentétes információkat lehetett olvasni különböző forrásokból.

A 24 éves játékos rendkívüli atletikus tulajdonságokkal érkezett a profik közé, azonban még elég nyers volt és kellett neki a tapasztalat. Ezen nem segít, hogy újoncként is csak 9 meccsen tudott pályára lépni, másodévesen pedig lehet csak egy találkozón. A Colts szélső corner-párosa így Jaylon Jones és Dallis Flowers lesz, egy tavalyi hetedik körös és egy két évvel ezelőtti draftolatlan játékos.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x