Connect with us

Hír

A Chargersnél optimisták, hogy Herbert tudja ma vállalni a játékot

A Chargers kérdőjeles besorolást adott Justin Herbertnek a mai Steelers elleni mérkőzés előtt, azonban a csapatnál optimisták, hogy az irányító tudja vállalni a játékot. Ezzel együtt nem hoztak még végleges döntést és Jim Harbaugh elmondása szerint majd csak a mérkőzés előtti bemelegítés során derül ki biztosra, hogy Herbert pályára léphet-e a bokasérülését követően.

Általában az ilyen bokasérülések többhetes felépülést igényelnek, habár az irányítóknál azért kevésbé terhelődik a testrész, mint sok más posztokon játszóknál. Illetve tudjuk, hogy Herbertet milyen kemény fából faragták, hiszen például törött bordákkal is vállalta a játékot két éve. Vélhetően a mozgékonysága limitált lesz, ha pályára tud lépni, ami nem jó előjel a rettegett Steelers védőfal ellen, de nyilván még mindig jobb esélyekkel indul harcba a csapat, mintha Easton Sticket (vagy Taylor Heinicke-t) kellene beküldeni.

Ezzel együtt a Chargers természetesen nagy mértékben igyekszik majd a futásokra támaszkodni – meglátjuk milyen sikerrel az eddigieknél egy jóval keményebb ellenféllel szemben.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x