Connect with us

Hír

A menő médiás állásai ellenére Bill Belichick jövőre visszatérne az NFL-be

Bill Belichick elég komoly állásokat szedett össze a holtszezonban a médiában, de szíve mélyén továbbra is inkább edző szeretne lenni, és jövőre visszatérne az NFL-be – írja az ESPN. Azonban nem fog csak úgy bármit elvállalni, válogatós lesz és csak a megfelelő szituációra fog igent mondani.

Idén is több lehetősége lett volna védőkoordinátorként dolgozni, de ezekre nemet mondott. A 49ers érdeklődéséről hallottunk már, azonban most Adam Schefter arról is beszámolt, hogy a Rams is megpróbálta megszerezni a megüresedő védőkoordinátori állására. Szóval nem csak Kyle Shanahan, hanem Sean McVay is maga mellett szerette volna tudni a legendás főedzőt.

Belichick idén több állást is elvállalt a médiában, szerepelni fog a ManningCastban, feltűnik majd a Pat McAfee Show-ban, az Inside The NFL adásában, az Underdognál is van egy állandó rovata, és a 33rd Teamnél is betölt majd szerepet. És még Instagram fiókot is csinált magának. Ezek mind nagyon hasznosak lehetnek az imidzse helyrehozásában, ami nem volt túl magasan tavaly, talán ezért sem kapott végül főedzői állást. Kíváncsian várjuk, jövőre sikerül-e 73 évesen.

Belichicknek jelenleg rájátszással együtt 333 győzelme van főedzőként, amivel az örökranglista második helyén áll, 14-gyel lemaradva Don Shulától.

1 Comment
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
TheGUARDiAN
TheGUARDiAN
2024-09-09 11:26

A veséjét is odaadná, csak adjon neki valaki esélyt, hogy elérje az első helyet XD

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x