Connect with us

Hír

A Panthers nem akarja elcserélni Youngot

A Panthers mindössze 18 meccs után leültette a tavalyi 1/1-es Bryce Youngot a padra, ami nem sok jót jelent az NFL-es karrierjének. Carolinában már biztos nem lesz belőle irányító, legalábbis nem láttunk még sosem olyan példát, hogy valakit leültetnek, majd ugyanannál a csapatnál még újjáélessze a karrierjét. Arra viszont már igen, hogy más franchise-nál kezdő legyen, épp ezért merülhetett fel sokakban az elcserélésének gondolata.

A főedző Dave Canales viszont lelőtte ezeket a spekulációkat:

“Ez nem olyan dolog, amit megfontolunk.”

Persze kérdés, mennyire lehet hinni neki, hiszen a vasárnapi mérkőzés után még úgy nyilatkozott, hogy Young a kezdő irányítója, másnap pedig leültette a padra (hogy ebbe másnak fentebbről volt-e beleszólása, arról megint csak spekulálni lehet). Youngnak biztos az lenne a legjobb, ha valaki látna még benne valamit és cserélne érte (esetleg a Dolphins, ott lehetne a legjobb esélye bárminemű feltámadásra), és a Panthersnél is lehet, hogy a további kellemetlenségeket elkerülendő el lehetne őt passzolni.

Ugyanakkor jelenleg Andy Dalton mögött nincs más irányító a keretben, legfeljebb a gyakorlócsapatos Jack Plummer, így pedig azért nem egyszerű megválni Youngtól. Talán majd a holtszezonban.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2024-09-19 11:08

Így is van. Sokkal stílusosabb, ha majd kivágják év végén.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x