Connect with us

Hír

Adam Thielen és Wyatt Teller is megsérült, neves pass rushert igazolt a Ravens

Rövidhíreink következnek.

– Megsérült a Browns elit guardja, Wyatt Teller, akinek a térde miatt több hetet ki kell hagynia. A szakértők szerint körülbelül négy meccs pihenő vár rá, így könnyen lehet, hogy IR-re fog kerülni. A Browns támadófalának eddig a szélein voltak sérülések, most a közepén is elkezdődtek a gondok. Teller helyén vélhetően a harmadik körös újonc Zak Zinter játszhat majd.

– A Browns épp a Raiders ellen játszik majd a héten, ahol meg a kezdő safety Marcus Epps sérült meg, neki ráadásul ki kell hagynia a szezon hátralévő részét ACL-szakadás miatt. Mögötte nem áll valami jól a csapat, a korábbi draftolatlan Isaiah Pola-Mao állt be Epps helyére.

– A Panthersnél végre beindult a passzjáték, erre megsérült Adam Thielen, akinek a combhajlítója miatt pár hetet ki kell majd hagynia.

– A Ravens szokásához híven igazolt egy veterán “zsoldos” pass rushert. Yannick Ngakoue érkezik a csapathoz, aki játszott már korábban Baltimore-ban még 2020-ban. Kyle Van Noy, Odafe Oweh, David Ojabo és Adisa Isaac mellé csatlakozik a pass rush rotációban.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x