Connect with us

Érdekességek

Bo Nix a Broncos egyik csapatkapitánya, pedig hasonlóra legutóbb 1967-ben volt példa

A Broncos is bejelentette, kik lesznek a csapat kapitányai a 2024-es szezonban. Kisebb meglepetésre a listán ott szerepel az idei 1/12-es irányító Bo Nix neve is, ezzel pedig ő lett az első újonc 1967 óta, aki kapitány lett a Broncosban.

Bő ötven évvel ezelőtt egy bizonyos Floyd Little érdemelte ki ezt a megtiszteltetést. A futó a Broncos 1/6-osa volt, végül egész karrierjét a Broncosban töltötte, egyszeres All-Pro és ötszörös Pro Bowler lett, illetve a visszavonulása után beválasztották a Hall of Fame-be. Hasonló karrierrel alighanem Bo Nix is elégedett lenne.

A csapat többi kapitánya egyébként az elkapó Courtland Sutton, a guard Quinn Meinerz, a cornerback Pat Surtain II, a linebacker Alex Singleton és a rúgó Wil Lutz lett. Sutton már sorozatban negyedik éve csapatkapitány, a többiek pedig most először érdemelték ezt ki a Broncos játékosaként.

Abból a szempontból talán nem meglepetés Nix kapitánysága, hogy nagyon ritka, hogy a kezdő irányító nem lesz csapatkapitány, illetve vélhetően ezzel is igyekeznek növelni az önbizalmát a fiatal QB-nak.

Click to comment
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x