Connect with us

Hír

BREAKING: Jalen Ramsey megint a liga legjobban fizetett cornere lett

A Dolphins hosszabbított Jalen Ramsey-vel, írja minden releváns forrás. A corner egy 3 éves, 72,3 millió dolláros szerződést írt alá, ami új pénzben évi 24,1 milliót jelent, amivel megdöntötte Patrick Surtain rekordját. Karrierje során tehát már másodszor lett Ramsey a liga legjobban fizetett cornere.

Ramsey-t a Jaguars választotta ki a 2016-os draft 6. választásával, majd 2019-ben két első körös pickért cserébe elcserélte a Ramshez, ahol bajnokságot is nyert. Tavaly került a Dolphinshoz mindössze egy 3. körös pickért és egy csere tight endért cserébe, ami sokkal inkább a fizetésének, mintsem a játéktudásának szólt.

A hozzá fűzött reményeket ugyanakkor első évében nem sikerült maradéktalanul beváltania, egy sérülés miatt ugyanis a 2023-as idény első hét meccsét kihagyta. Egészségesen viszont jól teljesített, a felé szálló labdák mindössze 54,8 százalékából lett elkapás, illetve karriercsúcsot jelentő 52,9-es passer ratinget engedett az ellenfelek irányítóinak.

Októberben már 30 éves lett, így jó eséllyel ez az utolsó komolyabb szerződése.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Miguel Borges
Miguel Borges
2024-09-06 19:46

Ez szerintem merész, nagyon jó játékos de már lassult és ha ez a folyamat nem áll meg(nem fog) akkor ez elég hamar probléma lesz…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x