Connect with us

Hír

Csapatot váltó futók és elit rúgók az első forduló legjobbjai között

Az NFL szokás szerint kiosztotta a forduló legjobbjainak járó elismeréseket.

Második olvasás #1 – kijózanító pofonok, történelmi gyávaság és Caleb Williams abszurd rekordja

AFC

Az AFC legjobb támadója Joe Mixon lett, aki 159 futott yarddal és egy touchdownnal segítette a Texanst győzelemhez a csoportrivális Colts ellen. A legjobb védőnek Greg Rousseau-t, a Bills edge rusherét választották, aki az Arizona ellen három sacket, három negatív yardos szerelést, egy kiharcolt fumble-t és hat tackle-t jegyzett. A forduló speciális egység játékosa pedig a Steelers rúgó Chris Boswell lett, aki hatból hat mezőnygólt értékesített, köztük egy 57, 56 és 51 yardos rúgást is, illetve volt még egy 43 yardos puntja.

NFC

A legjobb támadó a korábbi Giants futó Saquon Barkley lett. A támadó 109 futott és 23 elkapott yarddal, valamint egy elkapott- és két futott TD-vel segítette győzelemhez az Eaglest a Packers ellen Brazíliában. A legjobb védő a Bears cornere, Tyrique Stevenson volt, akinek volt négy szerelése és egy 43 yardos pick-sixe. A forduló speciális egység játékosának pedig a 49ers rúgóját, Jake Moody-t választották, aki mind a hat mezőnygólját és mindkét extráját értékesítette a Jets ellen.

 

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bollokg
bollokg
2024-09-12 07:58

Szegény Packers, nem elég, hogy Barkley 3 TD-t szerzett ellenük és segítette győzelere az Eagles-t, de még a 49ers rugója is nekik rugdosta a FG-okat 😉

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x