Connect with us

Hír

Haason Reddick még mindig holdoutol

Ami sikerült a 49ersnek Trent Williamsszel és Brandon Aiyukkal, az nem sikerül továbbra sem a Jetsnek Haason Reddickkel. A héten már kezdődik az alapszakasz, de a pass rusher még mindig nincs a csapattal, továbbra is új szerződést szeretne.

Reddick idén mindössze $14,5 milliót keresne, amivel nincs benne a top20-ban sem a posztján, miközben az utóbbi négy évben szerzett 50,5 sackjével a negyedik legjobb volt a ligában. Ráadásul a holdoutjával már elbukott további 5+ millió dollárt, így érthető, hogy nem nagyon van kedve játszani, amíg nem rendeződik a helyzet.

A helyzetet nagyon félremenedzselte a Jets, ugyanis mindenki tudta, hogy Reddick új szerződést akar. A csapat mégis feláldozott érte egy potenciális harmadik körös cetlit úgy, hogy előtte nem kerültek legalább közel egy megállapodáshoz. Ráadásul a 30 éves játékossal kezdőként számolna a Jets, nélküle nem néz ki jól a pass rush, és nem túl szerencsés, ha a csapat legjobb edge játékosa kihagyja nemcsak az egész előszezont, de akár még az alapszakasz egy részét is.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x