Connect with us

Hír

Még egy top játékosát vesztette el a 49ers, McCaffrey pedig német szakértőhöz fordul

A 49ers 1-2-es mérleggel áll, köszönhetően annak, hogy többek között Christian McCaffrey, Deebo Samuel és George Kittle is sérüléssel küzd. Most pedig a védelemből is kiesett egy elit játékos, ráadásul az egész szezonra: a kiváló DT Javon Hargrave idén már nem fog pályára lépni egy elszakadt tricepsz miatt.

Hargrave harmadik körös pick volt még 2016-ban, annak idején a Steelers választotta ki. Főleg pass rush-ban volt hasznos, és amikor lejárt az újonc szerződése nagy pénzért aláírt az Eagleshöz. Ott aztán végképp kiteljesedett, kétszer Pro Bowlba is választották, majd tavaly aláírt a 49ershez négy évre 84 millió dollárért. A csapat a szezon előtt megvált Arik Armsteadtől, így most elképesztően vékony (és gyenge) a belső védőfal.

Szintén 49ersszel kapcsolatos hír, hogy Christian McCaffrey Németországba utazott, hogy egy szakértővel beszéljen a vádli/Achilles-sérülése kapcsán – írja Adam Schefter. CMC már IR-en van, tehát még pár hétig nem lesz bevethető, de nem tűnik jó jelnek, ha még külön külsős szakértőt is fel kell keresnie.

Hogy tetézzük a problémákat, Brock Purdynek fáj a háta, így várhatóan limitáltan fog edzeni a héten.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x