Connect with us

Hír

Hollywood Brown nem hetekre, hanem hónapokra a visszatéréstől

A hét elején még úgy nyilatkoztak a Chiefsnél, hogy Marquise “Hollywood” Brown közel van a visszatéréshez, azonban tegnap már teljesen más volt a csapat álláspontja. Ugyanis újabb vizsgálatokat végeztek el az elkapó vállán, amiből kiderült, hogy súlyosabb a probléma és IR-re kell tenni Brownt.

A TheAthletic információi szerint az MRI vizsgálat kimutatta, hogy az elkapó sérült csontja elmozdult a legutóbbi felvételek óta, így az orvosok műtétet javasoltak. Ez pedig azt jelenti, hogy nem hetekre, hanem hónapokra van a visszatérése – Andy Reid legalábbis így fogalmazott.

Brown fontos erősítése volt a csapatnak a holtszezonban annak érdekében, hogy a tavalyi WR-teljesítmény ne ismétlődhessen meg. Felvetődhetne a kérdés, hogy cseréljen-e a Chiefs egy másik elkapóért, de mivel Rashee Rice és Xavier Worthy is elég jól mutat egyelőre, így várhatóan ezt nem lépik meg és megvárják Brown visszatérését a szezon végére. Vélhetően Justin Watson és JuJu Smith-Schuster kaphat nagyobb szerepet a távollétében.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x