Connect with us

Hír

Ja’Marr Chase befejezte a holdoutot – megint

Ja’Marr Chase az előszezon nagy részét kihagyta, mert új szerződést szeretett volna magának. A Bengals viszont hajthatatlan volt, így az elkapó az előző héten egy napra beszüntette a holdoutját. Aztán CeeDee Lamb megkapta az új szerződését, így Chase ismét csak melegítőben volt ott az edzőközpontban. Tegnap azonban újra felszerelésben volt és beállt edzeni.

Állítólag a felek már relatív közel vannak a megegyezéshez, lehet ez az oka a döntésnek, tehát lehet optimista Chase, hogy a vasárnapi szezonnyitó előtt meglesz az új szerződése. Persze az is lehet, hogy megint csak egy egynapos dologról van szó, az eddigiek alapján nem nagyon tudni.

Chase idén jogosulttá vált arra, hogy új szerződést kössön a Bengalsszal. Meg is érdemelne egy vaskos szerződést, tekintve hogy három év alatt 45 meccsen lépett pályára és ezeken összesen 3717 yardot, valamint 29 TD-t szerzett (illetve hét rájátszás meccsen volt még 45 elkapásból 588 yardja és három TD-je). Ehhez képest idén mindössze $1,055 milliót fog keresni alapfizetésként.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pedro44
Pedro44
2024-09-05 20:37

Ez a Chase lesz az új Chad Johnson. Ugyanolyan tehetséges és ugyanolyan primadonna.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x