Connect with us

Hír

Ja’Marr Chase úgy érzi félrevezették, idén már nem tárgyal a Bengalsszal

Ja’Marr Chase nem kapott új szerződést a szezon előtt, és úgy tűnik idén már nem is fog. Adam Schefter információi szerint ugyanis az elkapó nem tervez tovább tárgyalni a csapattal a szezon közben. Ennek elsődleges oka, hogy úgy érzi, félrevezették őt, hiszen az előző szezon végén megígérték neki, hogy a holtszezon során meg fognak egyezni egy hosszabbításról.

A Bengals egyébként sem szokott szezon közben hosszabbításokat osztogatni, legutóbb 2015-ben volt erre példa a left tackle Andrew Whitworth kapcsán, és az is csak egy éves volt – ezen kívül az utóbbi 20 évben nem volt erre példa. Ennek oka lehet, hogy nagyon kis személyzettel dolgozik a franchise, így erőforrás sem igazán van a tárgyalásokra. Ugyanakkor Chase sem akar most velük egyezkedni, amit megerősít az a tény, hogy kötött egy $50 milliós biztosítást arra az esetre, ha esetleg megsérülne, így kevésbé sietős neki is a hosszabbítás.

Ugyanakkor biztos nem tesz jót ez a felek kapcsolatának, főleg ha tényleg kvázi be volt ígérve a hosszabbítás. Chase látta, hogy sok elkapó- és több class-társa is hatalmas szerződést kapott a holtszezonban, és mivel azt ígérték neki, hogy kapni fog új szerződést, így nem is elégedetlenkedett látványosan tavasszal és a nyár folyamán. Az edzőtáborban ugyan nem edzett, de pozitívan nyilatkozott a tárgyalásokról, nem követte ki a csapatot az Instagramon, satöbbi. Ez egy csendes hold-in volt, viszont úgy tűnik nem volt hatásos.

Az ESPN arról most beszámolt, hogy Chase ügynökei fenyegettek azzal, hogy új szerződés hiányában a WR kihagyhatja az első két fordulót, de erre végül nem került sor, maga a játékos lépett közbe, hogy ő játszani akar és fog is – mondjuk láthatóan nem volt top formában a Patriots elleni nyitányon. Persze ez mind elkerülhető lett volna, ha megegyeznek korábban, így viszont ott lesz a tüske a játékosban. Jövőre pedig ugyanúgy a liga legjobban fizetett nem-irányítójává kell majd tenni Chase-t (ez évi $35 millió feletti fizetést jelent), akit biztosan nem akarnak elengedni.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pedro44
Pedro44
2024-09-15 09:00

Egyébként lehet arról tudni, hogy mennyit ajánlott neki a Bengals?

ThySoul
ThySoul
Reply to  Pedro44
2024-09-15 10:42

Én csak pletyka szinten olvastam ilyen nevetségesen alacsony garantált tartalmakat, de a sóher Bengalsról beszélünk szóval nem lepne meg

Pedro44
Pedro44
Reply to  ThySoul
2024-09-15 12:02

Én olyat is olvastam korábban, h Jefferson rekordját akarja megdönteni, annyit meg nem ér.

ThySoul
ThySoul
Reply to  Pedro44
2024-09-15 12:30

Egyik QB sem ér annyit mint Mahomes mégis van aki többet keres. Általában ha fiatal top játékos vagy akkor a posztodon a legnagyobb fizut fogod megkapni, szimplán a Bengals nem szeret senkit sem megfizetni (mert csóró a tulaj) és emiatt megy a baszakodás is Chase-el.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x