Connect with us

Hír

Jó esély van Jordan Love visszatérésére

Jordan Love még az első fordulóban sérült meg az Eagles ellen, és elsőre nagyon komolynak tűnt a dolog. Aztán az első diagnózis szerint 3-6 hét kihagyás várt a Packers irányítójára, és most úgy néz ki, hogy a legrövidebb idő alatt felépül: Ian Rapoport szerint tényleges esélye van arra, hogy pályára lépjen a vasárnapi Vikings elleni találkozón, éppen három héttel a sérülése után.

Az NFL Media insidere hozzáteszi, hogy Love nem lesz még 100 százalékos, erre még 1-2 hetet biztos várni kéne, de ahhoz már elég egészséges lehet, hogy pályára lépjen.

Biztos nem lesz annyira mobilis, mint megszoktuk, de ezzel együtt vélhetően jobb opciót nyújt, mint Malik Willis. Mondjuk vele mindkét meccsét megnyerte a Packers (a Colts és a Titans ellen) a zseniális Matt LaFleur gameplaneknek köszönhetően, de a 3-0-val álló csoportrivális Vikings azért komolyabb falatnak tűnik a rendkívül kellemetlen védelmével.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
F.Krisztian
F.Krisztian
2024-09-26 22:37

Érdekes lenne, ha a meccsen esetleg mindkét packer irányító szerepet kapna… Úgy érzem, nem könnyítené meg a vikingek dolgát. :)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x