Connect with us

Hír

McCaffrey várhatóan egész októbert is kihagyja

Az első fordulóban még csak azt sem tudtuk, hogy McCaffrey ki fogja hagyni a nyitómeccset. Aztán kiderült, hogy komolyabb a sérülése, mint eddig gondoltuk, vagy tudtunkra adták a csapattól, és azóta sem láttuk a pályán. Sőt, nagyon úgy néz ki, hogy októberben sem fogjuk. Ian Rapoport információi szerint ugyanis november eleje a visszatérés várható időpontja, legjobb esetben október végén léphet pályára, de ez a kevésbé valószínű forgatókönyv.

McCaffrey nemrég Németországban járt egy specialistánál az elhúzódó Achilles-sérülésével, és kapott is egyfajta plazma-kezelést (PRP injekciót). Az NFL Media insidere megjegyezte, hogy az elit futó ezen a héten újra elkezdhet kemény talajon futni, ami azért megmutatja, hogy mennyire komoly is volt ez a sérülés.

A 49ers McCaffrey hiányában 2-2-vel kezdte a szezont, a helyére beálló Jordan Mason egyáltalán nem teljesít rosszul, a földön egész jól helyettesíti CMC-t (habár a nagy játékokból kevesebb jön össze neki). Azonban Mason passzjátékokba alig vonható be, ez pedig hatalmas különbséget jelent McCaffrey használhatóságához képest, ami új szintre emelte az amúgy is nagyon erős támadósort.

Az előrejelzések szerint a 10. forduló környékén láthatjuk majd újra McCaffrey-t, akkor a Buccaneers ellen lépnek pályára november 10-én – egy héttel előtte bye weeken lesz a csapat.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x