Connect with us

Hír

Még messze van Drake Maye hatalomátvétele

A Patriots 1/3-ra választotta ki az idei drafton Drake Maye-t, azonban nem dobták be azonnal a mély vízbe és Jacoby Brissett mögött második számúként kezdte meg a szezont. A csapat támadósora nem teljesít valami jól eddig, ugyanakkor Ian Rapoport információi szerint messze van még Drake Maye hatalomátvétele.

Az NFL Media insidere szerint a Patriots még nem kezdte el a folyamatot, hogy a kezdőbe tegye Maye-t, aki továbbra is csak a snapek 30 százalékát kapja meg az edzéseken. Habár tegyük hozzá, hogy ez még mindig több, mint amit a legtöbb csere megkap a hét folyamán. Illetve azt is megjegyezhetjük, hogy nem is feltétlen van szükség ennek (folyamatos) növelésére ahhoz, hogy végül beállítsák, de a beszámoló alapján úgy tűnik, hogy vagy Maye nincs még olyan szinten, hogy magabiztosak legyenek a beállításával kapcsolatban, vagy tényleg nagyon óvni akarják, nem akarják a nagyon gyenge támadófal mögé betenni.

Maye szerzett már egy kis tapasztalatot a profik közt, hiszen a Jets elleni csúnya vereség során beállt az utolsó támadásra, miután Brissett mindössze 98 passzolt yardig jutott. Maye ott 4/8, 22 yard statisztikát tudott felmutatni, de ebből nyilván semmilyen következtetést nem tudtunk levonni.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x