Connect with us

Hír

Megsérült Jordan Love, még nem tudni mennyit kell kihagynia

Nagyon sajnálatos eset történt az Eagles-Packers mérkőzés legvégén, ugyanis a Green Bay elkeseredetten próbált még pár játékkal touchdownt szerezni, azonban pár másodperccel a végső sípszó előtt megsérült az irányító Jordan Love, ahogy épp próbált kihozni valamit a lehetetlen helyzetből.

Íme az eset videón:

Love-nak a bokája és a térde is megsérülhetett, és egyelőre fogalmunk sincs, mennyire komoly a dolog. Sőt a főedző Matt LaFleur sem tudott semmi megnyugtatót mondani:

“Nem tudom.”

– hangzott a válasz a mestertől.

A pesszimista forgatókönyv, hogy elszakadt a térdszalagja, és mintha lehetne is látni a videón a térdében egy pillanatot, amikor a szakadás megtörténhet. Az talán optimizmusra ad okot, hogy Love saját lábán (bicegve) sétálgatott az oldalvonal mellett az esetet követően és nem dolgoztak rajta az orvosok ott hirtelen. Jó esetben csak egy MCL-húzódásról és/vagy bokaficamról van szó, de pontosabbat egyelőre nem tudni.

A Packers jövő héten a Colts ellen játszik, könnyen lehet, hogy a nemrég a Titanstől trade keretében megszerzett Malik Willisnek kell majd pályára lépnie. Egy érdekes opció lehet még Ryan Tannehill leigazolása, a veterán játékos jelenleg szabadügynök, bár nyilván jövő hétre ő nem lesz kész, de ha több időt kell kihagynia Love-nak, akkor minimum megfontolandó a szerződtetése.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x