Connect with us

Hír

Rengeteg kezdő dőlt ki hetekre

A Saints legjobb cornere, Marshon Lattimore összeszedett egy kisebb combhajlító-sérülést. A hírek szerint erősen kérdéses a játéka a Cowboys ellen, de mivel a combhajlítót egy elég problémás testrész, amire könnyű rásérülni, így könnyen lehet ebből egy több hetes kihagyás is.

A Cowboysnál is van komolyabb sérülés. A tight end Jake Fergusonnak a térde bánta a Browns elleni győzelmet, és bár a riportok szerint nem ért véget az idénye, de 4-6 hét kihagyás minimum várhat rá.


A Bears első körös elkapójának, Rome Odunzénak kificamodott a térde. A szalagok nem szakadtak el állítólag, így pár hetes kihagyással megúszhatta a dolgot.


A Steelers viszont az egész évre elveszítette a kezdő punterét, Cameron Johnsont egy térdsérülés miatt.


A Jaguars a kiváló cornerét, Tyson Campbellt kénytelen nélkülözni minimum pár hétig egy combhajlító-sérülés miatt. A lehető legrosszabbkor jött ez, a csapat ugyanis a következő három fordulóban a Browns, a Bills és a Texans ellen lép pályára.


A Raidersből pár hétig hiányozhat a korábbi első körös pass rusher Tyree Wilson egy térdsérülés miatt. Az egyre inkább bustnak kinéző védőnek nagyon rosszul jött ez, az idei lehet az utolsó éve, hogy megmentse a karrierjét.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x