Connect with us

Hír

Tua nem tervez visszavonulni

Tua Tagovailoa legutóbbi agyrázkódása után természetesen újra felerősödtek azok a hangok, hogy az irányítónak vissza kellene vonulnia. Nem csak rengeteg szurkoló, de például Antonio Pierce (Raiders főedző) vagy korábbi játékosok is így látják a dolgot. Ian Rapoport információi szerint azonban a Dolphins QB-ja nem tervez visszavonulni.

Tua a hét elején találkozni fog neurológus szakemberekkel, hogy kikérje a véleményüket az agyrázódásának súlyosságáról és azok hatásairól. Ezt megtette egyébként két éve is, amikor két agyrázkódása is volt egymás után. Nyilván fogalmunk sincs, mit fognak mondani az orvosok, így az sem elképzelhetetlen, hogy ők megváltoztatják az irányító jelenlegi álláspontját a visszavonulásról, de a valószínűbb az, hogy Tua vissza szeretne térni a pályára, és jó eséllyel vissza is fog – akár okos döntés ez, akár nem.

Azt sem tudni jelenleg, hogy mikor léphet újra pályára, ez jelenleg másodlagos dolog, és Mike McDaniel főedző sem akart semmiféle időtávba belemenni. Majd visszatér, amikor rendben lesz.

Egy visszavonulással Tua bő 120 millió dollárt is bukhat egyébként (kivéve, ha azt mondják az orvosok, hogy olyan komolyak a fejsérülései, hogy nem focizhat többet, de ilyenre még nem láttunk példát).

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x