Connect with us

Hír

Úgy néz ki Justin Herbertnek nem kell kihagynia a Chiefs elleni rangadót

Justin Herbert játéka már múlt héten is kérdéses volt a Steelers ellen egy bokasérülés miatt, ráadásul rásérült meccs közben, így le kellett jönnie. Úgyhogy simán benne volt a pakliban, hogy kihagyja a most vasárnapi Chiefs elleni rangadót, főleg hogy jövő héten bye weekre megy a csapat, így több ideje lett volna regenerálódni. Nagyon úgy néz ki azonban, hogy ott lesz a pályán az irányító.

Herbert elmondta, hogy kevesebb fájdalmat érez most, mint múlt héten ugyanekkor. Ebből kikövetkeztethetjük, hogy ha akkor tudta vállalni a játékot, akkor minden bizonnyal most is ő fogja kivezetni a Chargerst a gyepre – habár ő maga nem tudta megmondani ezt biztosra. A szerdai edzésen limitáltan vett részt, 7 a 7 elleni gyakorlatok során dobálgatott a társakkal.

Ha esetleg mégsem tudná vállalni a játékot, akkor Taylor Heinicke állhatna be a helyére. Akárhogy is lesz, nem lesz egyszerű dolguk, ugyanis a két kiváló tackle, Rashawn Slater és Joe Alt sem bevethető a Chiefs ellen, miközben a fal közepe amúgy is elég gyengének nézett ki.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x