Connect with us

Érdekességek

Mike Evans százados lett

Mike Evans két hete a Falcons ellen megszerezte 98. és 99. elkapott touchdownját, most a Ravens ellen pedig már a mérkőzés első támadása során meglett neki a 100. is egy szép 25 yardos játékkal.

A Buccaneers sztárelkapója így a 11. játékos lett az NFL történetében 100+ elkapott touchdownnal. A többiek: Jerry Rice, Randy Moss, Terrell Owens, Cris Carter, Marvin Harrison, Larry Fitzgerald, Antonio Gates, Tony Gonzalez, Tim Brown, Steve Largent. A névsorból tehát látható, hogy Evans az egyetlen aktív játékos, aki ezzel büszkélkedhet.

Evans általában a szurkolóknak szokta adni a labdákat a touchdownjai után, azonban ez különleges volt számára is, szóval ezt hazavitte magával. Sajnálatos módon a következő drive során rásérült a combhajlítójára, így nem tudott tovább termelni, ráadásul így elképzelhető, hogy a következő heteket is ki kell majd hagynia. Ezzel pedig akár veszélybe kerülhet az 1000 elkapott yardos sorozata is, hiszen jelenleg 310 yardon áll a számlálója.

Fun fact, hogy ez nem a 100. touchdownja volt Evansnek, csak a 100. elkapott, ugyanis volt egy olyan hatpontosa, ahol egy fumble-t szedett össze a célterületen belül.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x