Connect with us

Hír

Három Broncos-irányítót és Myles Garrettet is aktiválták a COVID-IR-ről

A Broncosszal nem fog megismétlődni a múlt hétvégi fiaskó, amikor nem tudott irányítót nevezni a Saints elleni találkozóra, ugyanis mind Drew Lock, mind Brett Rypien, mind Blake Bortles aktiválásra került a COVID-IR listáról, ahová azért kerültek fel, mert közeli kontaktban voltak a pozitív tesztet produkáló Jeff Driskellel (aki szintén irányító). A QB-k szabadnapjukon mentek be filmezni egy kicsit, azonban nem viselték a maszkjukat, így közeli kontaktnak számítottak és ezért kellett mindannyiuknak kihagyni a Saints elleni mérkőzést. Most Lock és a csapat is készülhet a Chiefs elleni rangadóra.

A Brownsnál is jó hírt kaptak, ugyanis aktiválni tudták a COVID-IR-ről a liga egyik legjobb pass rusherét, Myles Garrettet, aki az utóbbi két mérkőzést hagyta ki, miután pozitív mintát produkált. A sztárvédő jelenleg a második helyen áll a sack-listán 9,5-tel. Nem minden felhőtlen persze Clevelandben, hiszen a safety Ronnie Harrisont sérültlistára kellett helyezni, 4-6 hét kihagyás vár rá a válla miatt.

A Giantsnél is aktiváltak három játékost a COVID-IR-ről, név szerint Matt Peartöt (OT), Dante Pettist (WR) és Kaden Smith-t (TE).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!