Connect with us

Hír

A Patriots nem akar cserélni Garoppolóért

Már az egész holtszezonban téma volt, hogy a New England Patriots akár meg (vagy inkább vissza?) is szerezheti Jimmy Garoppolót a San Francisco 49erstől, a spekulációk pedig tovább erősödtek, amikor a 49ers felcserélt az 1/3-as pickre, mindenki számára egyértelművé téve, hogy irányítót fognak draftolni. Jordan Schultz (ESPN) információi szerint azonban a Patriots nem tervezi üldözőbe venni Garoppolót egy csere keretében.

Egyrészt már nincs is elég helye a fizetési plafon alatt a Patriotsnak, hogy beleférjen a $24,1 milliós fizetéssel rendelkező irányító bére, másrészt ott van Cam Newton, aki a veterán QB szerepet be tudja tölteni, harmadrészt pedig még mindig ott a lehetőség, hogy a New England felcseréljen egy irányítóért a drafton.

Az könnyen elképzelhető, hogy Belichick nem akar draft picket feladni Garoppolóért, főleg ilyen fizetés mellett, de azt mondjuk nem zárnánk ki, hogy ha a 49ers a kivágás mellett dönt, akkor olcsóbban ne próbálkozna be vele a Patriots mestere.

Schultz információinak egyébként ellentmond, hogy Dianna Russini arról számolt be, hogy az NFL-ben dolgozó forrása szerint Belichick szaglászik Garoppolo körül és a ligában többen is úgy gondolják, hogy elképzelhető egy ilyen trade.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!