Connect with us

Hír

A Commanders kivágja idén igazolt CB-jét és veterán kezdő guardját

Érdekes lépésekre szánta el magát a Commanders kedden.

Egyrészt menesztették a cornerback Cameron Dantzlert, akit márciusban vettek fel a waiverről, miután a Vikings kivágta. Dantzler a minnesotaiak harmadik köröse volt 2020-ban, karrierje elején egész sokat is volt pályán, de nem teljesített valami jól. A nagy probléma vele a sebességének hiánya, ami a jó egyetemi játékát is feledtette a draft folyamat során, és láthatóan a profik közt is. Mivel még mindig az újonc szerződését tapossa, így nem szabadügynök lesz, hanem waiverre kerül, azonban ha ott nem kell senkinek, akkor már szabadon igazolhat bárhová.

A másik lépés pedig a veterán guard Andrew Norwell PUP, tehát “fizikailag teljesítésre képtelen” listára helyezése volt, és Tom Pelissero információi szerint amint a támadófalember át tud menni egy orvosi vizsgálaton, ki is fogják vágni. Tavaly még 16 meccsen kezdő volt egyébként, az utolsó találkozót hagyta ki egy csípősérülés miatt, de a könyökével is problémája van jelenleg.

Norwell korábban elég jó guard volt még a Panthers színeiben, 2017-ben All-Prónak is választották. Aztán a Jaguarshoz, majd a Commandershez került, de nem tudta megismételni carolinai játékát. Idén a szerződése utolsó évébe lépett, $4,42 milliót keresett volna, amiből $1 millió sérülés esetére garantált. A fizikai felmérő megvárásával a teljes összeget megspórolják majd.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!